fbpx class="page-template-default page page-id-7682 wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0 vc_responsive" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage" data-adminbar="">
A REPROMEDICA KLINIKA SZÉLES KÖRŰ DONOR ADATBÁZISSAL RENDELKEZIK. ENNEK KÖSZÖNHETŐEN VALÓBAN AZONNAL, VAGY MINIMÁLIS VÁRAKOZÁSI IDŐVEL TUDJUK KIVÁLASZTANI ÖNNEK A LEGMEGFELELŐBB DONORT.

A ReproMedica klinika az olyan pároknak nyújtott segítségre specializálódik, akiknek nem lehet gyermekük saját csírasejtekből, történjen az akár azok nem
elégséges minősége, genetikai terheltsége vagy egy onkológiai kezelés miatt.

Széles körű donor adatbázisunknak köszönhetően a pár részére valóban a legmegfelelőbb donort – nőt vagy férfit – tudjuk kiválasztani.

A klinikánk teljes körű adományozási programot kínál. A megfelelő női donor (adományozott petesejt), vagy férfi donor (adományozott spermium), illetve
adományozott embrió / embriók kiválasztása azonnal lehetséges. Ezt követően megkezdjük a kezelést a lehető effektívebb eljárással, amelyet az orvos a pár
kívánságára és egyedi szükségleteire tekintettel tervez meg.

AZ ADOMÁNYOZÁSI PROGRAM AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA:

  • adományozott petesejtek
  • adományozott spermium
  • adományozott embriók

ADOMÁNYOZOTT PETESEJTEK ÉS SPERMÁK

A ReproMedica klinika petesejt adományozásra speciálizálódik olyan pároknak, akik a meddőség kezelésére szánták el magukat. A teljes körű donor adatbázisunknak köszönhetően azonnal képesek vagyunk Ön részére kiválasztani a legmegfelelőbb adományozót.

ADOMÁNYOZOTT EMBRIÓK

A donortól származó petesejt és donortól származó spermium egyesülésével jönnek létre az adományozott embriók. Mindkét adományozó kiválasztása során mindig igyekszünk maximálisan megközelíteni Ön és a partnere külső jegyeit (testmagasság, a szem és haj színe).

NÉVTELEN ADOMÁNYOZÓK

A spermium és petesejt adományozás névtelen. Az embriológus megbízhatóan kiválasztja Ön részére a legmegfelelőbb donort. A széles körű donor adatbázisunk lehetővé teszi a gyors és megfelelő kiválasztást.

KIK A PETESEJT ADOMÁNYOZÓK

A petesejt adományozók fiatal egészséges nők 18-tól  33 évig. A sokéves tapasztalataink azt mutatják, hogy ez az életkorhatár az optimális, magasabb korban csökken a begyűjtött petesejtek mennyiséges és minősége is.

KIK A SPERMIUM ADOMÁNYOZÓK

A spermium adományozók fiatal egészséges férfiak 18-tól  33 évig. A donor adatbázisunk valóban széles körű. Mi ugyanis igyekszünk olyan donort felkínálni, aki vizuálisan és vércsoportot illetően is maximálisan megfelel az Ön partnerének.

Az is természetes, hogy a kézelt pár kívánságára azonos sperma adományozót választunk ki,  amennyiben az előző ciklusban sikerült a terhesség és szülés, abban az esetben, ha az adott adományozótól származó sejtek még mindig a klinika kriobankjában találhatók.

EMBRIÓK FAGYASZTÁSHOZ

Adományozott ivarsejtekkel történő kezelés esetén több embrió keletkezik. Azok az embriók, amelyek nem voltak beültetve és jó minőségűek, lefagyaszthatók későbbi használat céljából. Amennyiben a nő terhes lesz, a következő beültetéshez felhasználhatók az azonos ciklusból származó kiolvasztott embriók, és így valódi rokonság biztosítható a testvéreknél, akik adományozott sejtekből születtek.


A ReproMedica klinikán mindig biztos lehet abban, hogy a kezelő orvos mindig az Ön kívánságaiból indul ki és a lehető legeffektívebb kezelési módot fogja javasolni.

KÉRDEZZE MEG A SZAKÉRTŐNKET

POTREBUJETE PORADIŤ?

Napíšte nám správu alebo zavolajte na +421 903 992 626.