fbpx class="page-template-default page page-id-7694 wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0 vc_responsive cookies-not-set" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage" data-adminbar="">

NAGYON NEHÉZ A PÁR RÉSZÉRE AZ A FELISMERÉS, HOGY NEM KÉPESEK A BIOLÓGIAILAG SAJÁT GYERMEK FOGANTATÁSÁRA.

A MODERN GYÓGYÁSZAT NAGYON SOK LEHETŐSÉGET KÍNÁL A MEDDŐSÉG KEZELÉSÉRE.

AZ ADOMÁNYOZOTT SEJTEK SEGÍTSÉGÉVEL A PÁROK RÉSZÉRE A TERHESSÉG ÉS A SAJÁT GYERMEK VILÁGRA HOZÁSA VALÓSÁGGÁ VÁLHAT.

 

MIÉRT MÁS AZ ADOMÁNYOZÓK ADATBÁZISA.

A DONOROK STANDARD FELETTI ELLÁTÁSA

Tudatosítjuk, hogy a donorok ellátása nagyon fontos. Igyekszünk, hogy az adományozóinkról mindig jól gondoskodjunk. Teljes körű vizsgálatokon vesznek részt, mielőtt a az adatbázisba kerülésüket jóváhagynánk, a női adományozók pedig gondos megfigyelés alatt állnak a stimuláció alatt és a petesejt elszívás után. Az adományozóinkat érzéssel stimuláljuk, mivel a túlzott stimuláció a donor számára egészségtelen. Ezzel biztosítjuk azt, hogy a donor petesejtjei egészségesek, érettek és jól fel vannak készítve a megtermékenyítésre. Ez az elfogadó lelkiállapotára is jótékony hatással van. A donorjainkkal szemben felelősségteljesen bánunk.

AZ ADOMÁNYOZÓK SZÁMA

Az adatbázisunkban nagyon sok fiatalegészséges donor szerepel, úgyhogy azonnal képesek vagyunk minden kezelt pár részére meglelni a legjobb megfelelőséget. Ez oknál fogva a ReproMedica klinikán minimális a várakozási idő.

AZ ADOMÁNYOZÓK JELLEMZÉSE

Mivel minden ember testileg különbözőnagyon sok donorunk van, és ezek egymástól eltérőek, ami a testmagasságot, haj vagy arcbőr színét, és sok más jellemzőt illet. Nagy hangsúlyt fektetünk az adományozók érdeklődési köreire. A donorok átfogó profilja azt jelenti, hogy a kívánt találatot képesek vagyunk maximalizálni.

AZ ADOMÁNYOZÓK SCREENINGJE

Az adományozók adatbázisába jóváhagyott férfiak és nők részt vesznek az alábbi belépő teszteken: ellenőrző orvosi vizsgálatok, a nemi betegségek tesztje (hiv, hbsag, cmv, szifilisz, chlamídia), vércsoport és rh-faktor meghatározás, rendellenességek genetikai screening tesztje (kariotípus, génmutációk és cisztás fibrózis.). A nők ezen kívül még részt vesznek a medence ultrahangján és a hormonális profil elemzésén.

SZAKÉRTŐ CSAPAT

A jól összehangolt szakemberekből álló csapatunk gazdag tapasztalatokkal rendelkezik a számos, adományozott sejtekkel kezelt párok gyógyítása terén. Megértjük az Önök aggodalmát és félelmét, amely elkíséri Önöket hozzánk, és amelyeket az adományozott sejtekkel való kezelés magában hordoz. Önökkel leszünk az útjuk minden lépésében, és biztosak lehetnek abban, hogy mindig elsősorban az Önök javát akarjuk.

Kérdezze meg a szakértőnket

POTREBUJETE PORADIŤ?

Napíšte nám správu alebo zavolajte na +421 903 992 626.