fbpx class="page-template-default page page-id-5708 page-child parent-pageid-5705 wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0 vc_responsive" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage" data-adminbar="">

Natív – természetes ciklus

A natív IVF ciklus folyamán semmilyen hormonkészítményeket nem alkalmazunk a petefészek stimulációjára. A természetes peteérést használjuk fel, amely pontosan meghatározható a vér hormonszintjének vizsgálata és ultrahangvizsgálat alapján. A kezelés célja az, hogy találjunk egy érett petesejtet, amely aztán ICSI módszerrel megtermékenyítésre kerül. Ez a módszer olyan nők számára alkalmas, akiknek rendszeres a peteérésük.

Soft ciklus

A Soft ciklus vagy minimális petefészek stimuláció nagyon alacsony dózisokban alkalmaz stimuláló készítményeket. A kezelés célja 2-5 életképes petesejt kinyerése.

Stimuláció és az IVF ciklus

Gyógyszerek segítségével stimuláljuk a páciens peteérését, hogy a petefészekben több tüsző képződjön, melyekben majd kifejlődnek a petesejtek. Létezik néhány alapvető eljárás, ún. ovuláció-stimulációs protokoll az asszisztált reprodukció keretén belül, miközben a protokoll és a hormonkészítmények kiválasztása minden páciens részére egyénileg történik. Hasonlóképpen egyénileg történik a stimuláció folyamán alkalmazott gyógyszeradagok beállítása is, a vérvizsgálattal megállapított hormonszintek és az ultrahangvizsgálat alapján. A petefészek-működés stimulációjához kizárólag hitelesített (certifikált) készítményeket alkalmazunk, amelyek a szervezetre harmonikus hatással vannak, és melyeknél a mellékhatások kockázata a legalacsonyabb.

POTREBUJETE PORADIŤ?

Napíšte nám správu alebo zavolajte na +421 903 992 626.