fbpx class="page-template-default page page-id-5729 page-child parent-pageid-5705 wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0 vc_responsive" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage" data-adminbar="">

Embriókultiváció

A laboratóriumi körülmények között zajló embriókultiváció az esetek többségében a petefészek punkciója után 2 – 5 nappal történik.

Nagyobb mennyiségű embrió esetén a kiválasztás szempontjából morfológiailag a legmegfelelőbb fejlődésű embrió számára a legjobb a standard ötnapos kultiváció, amely lehetővé teszi az átvitelre szánt legmegfelelőbb embriók ellenőrzését és következő kiválasztását (= beültetés a méhbe).

Amennyiben kis létszámú embrióról beszélünk (2 – 3 embrió), illetve a kultiváció kezdetén különbözően fejlődnek, a kultiváció második vagy harmadik napján is lehet az embriókat beültetni a méhbe.

ET – Embriótranszfer

Embriótranszfer – az embriók beültetése a méhbe a páciens számára egy egyszerű, fájdalommentes beavatkozás, amely rutinszerű nőgyógyászati vizsgálathoz hasonlítható. Az embriókat egy vékony átviteli katéter segítségével juttatjuk a méhüregbe.

KET – Krio embriótranszfer

A KET vagy a fagyasztott embriók átvitele hasonlóképpen zajlik, mint az embriótranszfer. A páciens KET-re való felkészítése a méhnyálkahártya ultrahanggal ellenőrzött  hormonális stimulálása formájában zajlik. Az embriókat kiolvasztjuk, ellenőrizzük azok minőségét és rövid kultiváció után egy vékony átviteli katéter segítségével beültetjük a méhüregbe.

POTREBUJETE PORADIŤ?

Napíšte nám správu alebo zavolajte na +421 903 992 626.