fbpx class="page-template-default page page-id-5581 wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0 vc_responsive cookies-not-set" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage" data-adminbar="">

„Nevünk ReproMedica – a legmodernebb műszaki felszereléssel és magasan képzett személyzettel, sokéves gyakorlattal és saját szakterületükön bőséges tapasztalatokkal rendelkező orvosokkal, embriológusokkal és laboránsokkal ellátott IVF klinika.“

Szlovákiában egyedüli klinikaként magas szinten szakosodunk a petesejt donorprogramra. Donor adatbázisunknak köszönhetően szinte azonnal kiválaszthatjuk ügyfelünk részére a legmegfelelőbb adományozót. Nálunk nincs sorban állás és várólista, a kezelés bárminemű várakozási idő nélkül azonnal megkezdődik. Átfogó egészségügyi ellátást nyújtunk az élet meghatározó döntései területén, ahol csakis a legmodernebb berendezések, legelérhetőbb kezelési eljárások és a személyes hozzáállás összhangja biztosítja a legmagasabb eredményességet.

Ezért is igyekszünk az első látogatástól kezdve megtalálni az Ön számára ideális, „testre szabott” megoldást emberséges, szakszerű és diszkrét hozzáállással. Ezeket kínáljuk: a személyzet szakmai kvalitásait, a legmodernebb technológiájú berendezéseket és nem utolsó sorban kellemes, nyugodt és diszkrét környezetet, melyben a klinika található.

MIBEN KÜLÖNBÖZÜNK AMÁSOKTÓL

TECHNOLÓGIAI BERENDEZÉSEK

A ReproMedica a legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik, ide értve az EMBRYOSCOP-ot és a spermák szoftveres elemzésére szolgáló „MEDEALAB CASA“-t, ami lehetővé teszi az SPG objektív kiértékelését.

Lépjen velünk kapcsolatba

Programunk az adományozott petesejtek és spermák legszélesebb kínálatát foglalja magába, amelyek azonnal rendelkezésre állnak. Egyben garantálja a legmegfelelőbb donor/adományozó kiválasztását, aminek köszönhetően azonnal elkezdődhet a gyógyítás, várakozás és stressz nélkül. Beszéljen meg időpontot itt.

HOZZÁÁLLÁS ÉS SZAKÉRTELEM

A csapat minden tagja sokéves gyakorlattal rendelkezik az adott szakterületen, magasan képzett és a páciensekkel szemben empatikus hozzáállást tanúsít. A kezelés teljes időtartama alatt kizárólag egy orvos foglalkozik Önnel, ide értve az egyes beavatkozások elvégzését.

EGYEDÜLÁLLÓ ADOMÁNYOZÁSI RENDSZER

A ReproMedica adományozási programja az IVF kezelés tökéletesítését elősegítő eszközként, illetve a sikeressége és az ügyfelek megelégedettségének növelése érdekében volt kifejlesztve. Az IVF kezelés gyakran lelkileg megterhelő, kimerítő és pont a megfelelő donorra/adományozóra való várakozással kapcsolatos feszültség enyhítése a mi hatalmas előnyünk.

ADOMÁNYOZOTT PETESEJTEK

Névtelen adományozóink kizárólag fiatal, egészséges nők, akik a petesejt adományozás mellett döntöttek.

EMBRIÓ ADOMÁNYOZÁS

Az embriók fiatal, egészséges donoroktól/adományozóktól származnak.

KITERJEDT SPERMA-ADATBÁZIS

Maximális egyezést biztosítunk a donor és a befogadó kívánt jegyeiben.

SOCIAL FREEZING

A SOCIAL FREEZING saját csírasejtek lefagyasztásának preventív módszere későbbi felhasználás céljából.

POTREBUJETE PORADIŤ?

Napíšte nám správu alebo zavolajte na +421 903 992 626.